Doorgaan naar artikel

Werven van salesmensen is een vak apart!

Werving & Selectie

Binnen ons uitgebreide netwerk van salesmensen zijn regelmatig mensen die van baan willen wisselen. Dit zijn mensen die wij persoonlijk kennen en waarvan wij de geschiedenis kennen. Indien je op zoek bent naar een goede accountmanager binnen- en buitendienst of ondersteunende salesmedewerkers die je zelf in dienst wilt nemen, kunnen wij die voor u selecteren en aanbieden op basis van een wervingsovereenkomst.

Excutive Search

Ervaren salesmanagers en directeuren met een gedegen trackrecord zijn goud waard en meestal moeilijk te vinden. Aangezien wij op dagelijkse basis met deze mensen werken vanuit training en coachingsopdrachten, zit er wel eens iemand bij die van baan wil wisselen. Zodra deze mensen op de markt komen, zijn wij vaak te eerste die het weten. Indien je op zoek bent naar zo’n goudhaantje heb je grote kans dat wij hem of haar al kennen. Hetzij direct of indirect via ons eigen netwerk. Misschien een reden om eens gericht een eerste gesprek te voeren.

Projecten

Wil je de lancering van een nieuw product of het opzetten van een nieuw salesteam helemaal uitbesteden? Dan kunnen wij een groep goede mensen selecteren en inzetten voor uw organisatie. Het het salesplan wordt dan door ons geschreven en het salesmanagement wordt gedaan door een van onze trainers of consultants. Succes verzekerd? Laat het verkopen maar aan ons over.

Flexibele Contracten

Voor de commerciële binnendienst en ondersteunde salesfuncties maken we regelmatig gebruik van flexibele contracten. Alle arbeidsvoorwaardelijke zaken worden door ons geregeld, inclusief coaching. Je hebt dus wel het voordeel van een goede medewerker, maar niet de zorgen van de personeelszaken en het papierwerk.

Zoek je sales talenten en/of sales toppers voor tijdelijk of vast? Bel direct met ons op 085 201 11 05 of reageer via het contactformulier.