Doorgaan naar artikel

Sales coaching

Personal Coaching

Soms hebben salesmensen een steuntje in de rug nodig. Misschien om opnieuw te focussen op het werk, misschien om persoonlijke blokkades te overwinnen, of gewoon om efficienter te leren plannen. We werken vanuit de kracht van de mens zelf. Wanneer voelt de verkoper zich op z’n best, wat zijn zijn of haar sterke kanten en hoe komen we zo snel mogelijk tot het doel dat hij of zij wil bereiken.

Business coaching

Wil jij een business coach die je helpt om als accountmanager meer uit je business te halen? Verken dan jouw mogelijkheden tijdens een gesprek met een van onze business coaches. Zij hebben allemaal een achtergrond als sales expert én een brede ervaring in het salesvak. Dus wordt de baas van je regio, verticale markt of klantenset word.

Executive coaching

Als ondernemer of commercieel manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je (sales)organisatie. Je bent verantwoordelijk voor jouw team en het eerste aanspreekpunt voor de mensen om je heen. 

Voor je organisatie ben je een inspirator en wordt er van je verwacht keuzes en beslissingen te maken en mee te denken over ingewikkelde vraagstukken. Dan is het heel fijn als je een executive coach in kunt schakelen om met je mee te denken. Om een sparringpartner te hebben op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en andere zakelijke vraagstukken. 

Coaching tools

Tijdens onze coaching kunnen wij gebruiken van onze tools:

Wil je weten over onze sales coachingsprogramma's? Bel direct met ons op 085 201 11 05 of reageer via het contactformulier.