Doorgaan naar artikel

Maatwerk

Goede vormgeving en visuele communicatie. Essentieel voor elk bedrijf of merk. Om de interne salesorganisatie te bereiken, aan te spreken en te verleiden. In optima forma is design een krachtig instrument dat waarde kan creëren voor elke merk,setting of beleving.

Sales Legends werkt samen met eigen creatief team staan die gespecialiseerd in visuele communicatie en vormgeving. Wij helpen met consistente vormgeving en heldere communicatie. En dat mét een visie. Creatief zijn is voor ons geen doel, maar een middel om klanten te helpen met hun doelstellingen.

De salesexperts van Sales Legends hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de business-to-business verkoop. Zij kennen alle klantsituaties, verkoopmethoden, processen, cultuur, ontwikkeling, theorieën enzovoort. Deze knowhow vertalen wij samen met ons creatief team in standaard ontwerpen, producten en pakketten. 

En onze creatievelingen en salesexperts staan ook voor jou klaar. Jij schets de situatie, wensen en eisen. En wij vertalen dat in mooie producten, pakketten en concepten. Daarbij maken wij gebruik van producten zoals behang, whiteboards, vlaggen, spandoeken, panelen, posters, banners en stickers. Maar bijzondere producten zoals scheidingswanden, vloerkleden en akoestische panelen. 

Bel direct met ons op 085 201 11 05 of reageer via het contactformulier.