Doorgaan naar artikel

Veel gestelde vragen

Waarom zou je voor ons kiezen?

Bekijk Sales Legends site en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor kennis, kunde en detail. Het salesvak is vaak een statisch en theoretisch gebeuren. Wij willen meer het gevoel naar voren brengen. Deze passie, motivatie en inspiratie staat voor ons gelijk aan 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken...

Hoe komen jullie op ontwerpen en concepten?

Mensen achter Sales Legends hebben meer dan 50 jaar ervaring in wereld van sales. Wij kennen alle klantsituaties, verkoopmethoden, processen enzovoort. Deze know-how vertalen wij in onze ontwerpen, producten en concepten.

Leveren jullie maatwerk? 

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van kleding of visuals, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard ben je vrij om aan te geven wat je wil en mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Via onze webshop kunt u alleen met iDeal betalen.

Hoe maak ik een account aan?

Bovenin de website vindt u Registeer, Login en de winkelwagen. Door op Registreer te klikken kunt u uw account aanmaken.

Ik woon in België of Duitsland en kan niet via IDeal betalen. Kan ik alsnog een bestelling doen?

Ja, zeker! Neem dan eerst even contact met ons op via het contactformulier hiernaast op deze pagina of info@saleslegends.nl. Je ontvangt van ons dan de gegevens om het bedrag per bankoverschijving aan ons te voldoen. Als wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden we uw pakket.

Wat doet Jelle Shop aan het beschermen van mijn gegevens?

De webshop van Sales Legends gebruikt het veilige e-commerce platform Shopify. Voor uitgebreide informatie over de verwerking van jouw gegevens verwijzen we je naar onze privacy pagina en shopify privacy policy.

Wordt persoonlijke informatie van mij als werkzoekende of deelnemer gedeeld tussen onze webshop op en Saleslegends.nl?

Nee. Deze webshop draait op een ander systeem dat bedoeld is om producten te verkopen, namelijk Shopify. Voor coaching, training, consultancy en bemiddeling kan je aanmelden op Saleslegends.nl.